ПОДЛОГАТА МИ ЗАМИРИСА Рогатият шаман на световната конспирация Константин Q-Пейкин остро

...
ПОДЛОГАТА МИ ЗАМИРИСА Рогатият шаман на световната конспирация Константин Q-Пейкин остро
Коментари Харесай

Q-Пейкин разкритикува Путин, Кремъл и Гунчева

ПОДЛОГАТА МИ ЗАМИРИСА
Рогатият шаман на международната интрига Константин Q-Пейкин остро разкритикува Елена Гунчева, руското посолство и върхушката в Кремъл. 
Шаманът, който обитава у нас под прикритие и без рога, приказва от трибуната на българския парламент. 
Q-Пейкин заплаши с навлизане в Кремъл и в съветския парламент - Държавната дума, по тази причина че Русия нахлу в Украйна, а не в България. 
" Г-н Путин, вие сте талантлив пълководец, само че допуснахте тактическа неточност - съобщи шаманът. - Трябваше първо да извършите профилирана интервенция в България, щяхме да ви посрещнем с самун и сол и да почистим дружно евроатлантическите подлоги. България трябва да се денацифицира и декомунизира. На остров Белене би трябвало да се възроди българската енергетика, свиневъдството и лагерният живот. Трябваше да дойдете първо тук, а не в Украйна, където тайфа нацисти, наркомани и бандеровци ви се пречкат в ботушите надали не цяла седмица. България е идеалната страна за блиц-операция и малко витално пространство измежду свои. Mr Putin, tear down the establishment! " - мина на британски патриотът, тъй като русофилите по традиция не знаят съветски. 
" Какво ви пречеше първо да дойдете първо тук в България да инсталирате един марионетен режим - възмути се Q-Пейкин от недалновидността на Кремъл. - Вместо да берете кахъри в Украйна, да си бяхте пристигнали тук при правилните подлоги и копейки. Нима е неприятно да ви се сервира самун и сол на подлоги? Нима се гнусите от българските си другари? Ако аз бях министър председател на България, тази покруса в Украйна нямаше да се случи! Едно по едно, господа кремълски инженери и технолози! Не знам по какъв начин съветвате великия Путин, само че в случай че не дойдете вие, ще дойдем ние и ще нахлуем в Кремъл чисто голи! Г-н Путин, не можете да ни възбраните Ви обичаме! Вече нямаме документи, отпадна една тематика за нервности, не ни оставяйте без политически задължения! "
След като подреди по този начин интернационалното състояние, Q-Пейкин се обърна към депутатката Гунчева и обществено я насоли, затова че преди години написала противен коментар за гениалния водач и преподавател Путин. 

Гунчева, по какъв начин не ти изсъхнаха ръцете, когато написа ТОВА! 
***
Константин Кюпейкин наложи епитимия на Гунчева, като ѝ заповяда да напише 500 пъти във " Facebook ":
ВЕЛИК Е СТАЛИН И ПУТИН Е НЕГОВИЯТ ПРОРОК! 
Другото задание на Гунчева е да запише всички склонения на думите хлебосольный   при́хвостень и да прочете на глас пред Парламентарната група 700 пъти съборното обръщение на Руското посолство за " подлогите ", до момента в който изпадне в набожен транс и почне да приказва на верен съветски.
 Зачем собаки нюхают различен другу попы
Прихвостень (подмазвач, подлога) безусловно значи " някой под опашката ". 
***
Послание на Посолството:
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР